[email protected] (40) 0268 475 913

DONEAZA SI FACILITEAZA ACCESUL LA APA CALDA IN ROMANIA

Doneaza astazi si transforma apa calda in normalitate

O statistică „la rece” ne arată că, în prezent, 1 din 4 români nu are acces la apă caldă. Indiferent de sezon, acest lucru înseamnă pentru mii de copii și bătrâni lipsa unui confort minim și condiții grele de trai care, de cele mai multe ori, au un impact negativ asupra calității vieții.

Alături de Ariston Thermo Romănia, anul trecut peste 400 de boilere au fost direcționate către 250 de instituții de învățământ, cămine de bătrâni și centre medicale din 32 de județe.

Ariston Thermo România și Crucea Roșie Română continuă și în 2019 campania umanitară Ariston Comfort Challenge prin care ne-am asumat misiunea de a transforma accesul la apă caldă din lux în normalitate. Astfel, ajutați de colegii noștri din filialele locale, Ariston a donat și în acest an peste 644 de boilere electrice de ultimă generație către 371 de instituții din întreaga țară, de care vor beneficia peste 80.000 de copii și vârstnici.

Campania este susținută de unele dintre cele mai cunoscute personalități din lumea sportivă și media, precum Elisabeta Lipă, Alex Găvan, Adela Popescu și Cabral Ibacka. Obișnuiți deja să își depășească zilnic limitele,cei patrus-au alăturat acestei cauze și, provocați de Ariston, au demonstrat că impreună putem duce confortul tuturor, pretutindeni.

Cu ajutorul fiecăruia dintre noi, povestea poate merge mai departe. Te invităm și pe tine să te alături campaniei Ariston Comfort Challenge și să donezi pentru a putea transforma în bine viețiile celor care au nevoie. Următorul pas este reabilitarea grupurilor sanitare ale instituțiilor care se află într-o avansată stare de degradare.

Implică-te și tu! Donează și tu! Împreună putem duce confortul chiar și acolo unde pare greu de atins!